Aliens videoslot

Aliens video slot

Aliens videoslot är ett spektakulärt NetEnt spel som är baserat på den episka sci-fi-action skräckfilmen från 1986 med vacker 3D-grafik och 3 olika spelnivåer med wilds, re-spins och olika multiplikatorer.

Spelbeskrivning

Aliens är en video slot som är byggd av fem separata hjul med 3 rader och 15 fasta insatslinjer. Både insatsnivå och myntvärde är justerbara och vinnande insatslinjer bildas av identiska symboler på en insatslinje och på intilliggande hjul från vänster till höger. Det unika med spelet är att det har 3 olika spelnivåer (The Search, The Encounter och The Hive).

Nivå 1: The Search

Under huvudspelet, nivå 1:The Search, är målet att samla in så många multiplikator symboler (x2 upp till x14) som kommer att avbildas på Alien Activity Meter ovanför hjulen. Så fort som 9 multiplikator symboler samlas aktiveras nivå 2: The Encounter och de högsta multiplikator symbolerna kommer att överföras till den andra nivån. Men med varje snurr som inte genererar en vinnande kombination kommer Alien Activity Meter minska med en multiplikatorsymbol.

Nivå 2: The Encounter

I den andra spelnivån är målet att döda så många Aliens som möjligt för att nå nivå 3, The Hive. Med varje spinn kommer en symbol visas på centrumpositionen på hjul 1, 2 och 3 (var och en med sin egen multiplikator, enligt symbolerna på Alien activity Meter, och på så sätt garantera åtminstone en vinnande kombination).

Efter varje spinn kommer olika ammunitionsbälten slumpas fram för att döda de anfallande utomjordingarna. Mängden ammunition som är tillgängligt avbildas på ammunitionsräknaren på nedre högra sidan av spelskärmen. Så länge som det finns ammunition får du spinna hjulet en extra gång. Men om spelaren inte har någon ammunition kvar kommer Aliens att ”döda” spelaren och uppdraget avbryts och spelet återgår till nivå 1.

I nivå 2: The Encounter så måste 10 steg slutföras för att passera till nästa nivå: The Hive.

Nivå 3: The Hive

När alla steg i nivå 2 är avslutade kommer nivå 3: The Hive att aktiveras.
I denna nivå är målet att döda drottningen och hennes ägg. Totalt 5 re-spins och 4 ammunitionsbälten delas ut, liksom en granat för att orsaka så mycket skada för drottningen och hennes avkomma som möjligt. Aliens kommer attackera hela tiden och omfattningen av de skador som orsakats visas på Hive Health Meter, som består av fyra steg. Om drottningen och hennes ägg förstörs kommer spelaren vinna en bonus på 240 x insatsen.

Speldetaljer

  • Utbetalningsprocent: Den teoretiska utbetalning av Aliens videoslot är 96,4%
  • Typ av kasinospel: Video Slot
  • Video Slot utformning: 5 separata rullar med 3 rader och 15 fasta insatslinjer
  • Spelets särdrag: symboler ersätter wilds, 3 spelnivåer, multiplikatorer, re-spins

Aliens slot

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *